AK Parti Rize Kadın Kolları Mülakatı Yapıldı

AK Parti Rize kadın kolları yeni dönemde görev alacak isimleri belirlemek için mülakatları tamamladı.

SİYASET 3.02.2018 09:24:58 14 0
AK Parti Rize Kadın Kolları Mülakatı Yapıldı

AK Parti teşkilatlarında başlayan kongre süreci kadın kolları teşkilatlarında da devam ediyor. AK Parti Rize kadın kolları teşkilatı ilçe kongrelerini tamamlayarak il kongre süreciyle ilgili çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda il kadın kollarında görev alacak isimleri belirlemek için mülakatlarını tamamladı.

AK Parti Rize İl başkanlığı binasında yapılan mülakat çalışmalarına Kadın Kolları Genel Merkez Başkan Yardımcısı Karadeniz bölge sorumlusu Tuğba Köksal, Kadın Kolu Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak ve Rize Kadın kolu başkanı Sema Yağcıtekin katıldı.

AK Parti Kadın kolu başkanı Sema Yağcıtekin yaptığı açıklamada büyük bir titizlikle mülakatları tamamladıklarını belirterek, “ilçe kongrelerimizin ardında il kongremizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza başladık. Bu anlam yeni yönetimi oluşturmak için titiz bir şeklide mülakatlarımızı gerçekleştirdik. Kadınlarımız siyasi ve ekonomik hayatta aktif bir şekilde yer almalı. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023’e koşar adımlarla ilerliyoruz. Siyasetin merkezinde yer alan kadınlarımızla birlikte güçlü ve büyük Türkiye’nin inşasında sorumluluk alıyoruz. Bu anlamda kadın kolları olarak kadrolarımızı yenileyerek ve teşkilatlarımızı daha da dinamik hale getirmek üzere yolumuza devam ediyoruz. “dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı