AK Parti Pazar’da seçim çalışmalarına tüm hızla devam ediyor

30 Mart 2014 yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Pazar İlçe Teşkilatı köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

SİYASET 23.02.2014 12:15:24 27 0
AK Parti Pazar’da seçim çalışmalarına tüm hızla devam ediyor
İlçe genelinde yapılan ve sürdürülen çalışmalar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu öncülüğünde, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Genel Meclis adayları Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı ve Recep Ali Çatan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kuzayca, Yeşilköy ve Merdivenli köylerini ziyaret etti. Ardından İkiztepe Mahallesi’nde devam eden yol betonlama çalışmasını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Ahmet Basa, eksik kalan işler için şimdi el ele verip, birlik beraberlik içerisinde tamamlayacaklarını ifade ederek, “Biz merkezi hükümetin de desteğini alarak Pazar'ın kaybettiği yıllarını telafi ettik. Bize menfaat ve çıkar ilişkisi konusunda hiçbir isnatta bulunulamaz. Ben paraya, pula, makama ihtiyacı olan bir insan değilim. Ekibimin de öncesinde ve yenisinde çıkar ilişkisi taşıyacak tek bir kişi yoktur. Tek gayemiz Pazar'ı yeniden tarihi kimliği ile birlikte modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmektir. Bunun çoğunu şuanda tamamlamak üzeriyiz” dedi.

İnşallah 30 Mart günü Pazar Belediyesi'nin yine AK kadrolarla yola devam edeceğini belirten Basa, “Önceki seçimde bazı insanlar bizim için, 'Ahmet Basa yumuşak yüzlüdür, bu işleri beceremez' şeklinde bazı çirkin propagandalar yapanlar bugün yapılanları görünce ne kadar yanıldıklarını söylediler. Bu şekildeki vatandaşlarımızın çoğu başkanım artık oylarımız senindir diyorlar. Buda beni halkıma yapmış olduğum hizmetlerden dolayı memnun edebildiğim için çok mutlu etti. Halkımız artık gerçekleri görüyor. Pazar’a hizmet yapılmadı diyenlere 30 Mart günü hizmetten memnun olanlar cevabı verecektir. Bizim bir tek şaibemizi ortaya koyan olsun adaylıktan çekilirim.
Pazar için canımızla, kanımızla tekrar yola çıktık” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Aydoğdu ise yerel seçim çalışmalarına hız kazandırdıklarını belirterek, “Ülkemizi karanlıklara doğru sürüklemek isteyenlere bir kez daha ders vermek gerekiyor. İşte bu dersi sizler oylarınızla 30 Mart’ta vereceksiniz. Bundan hiçbir kuşkumuz yok. Millet bizi seviyor diye oturup yatmak yok. Kapı kapı gezeceğiz, halkımızın desteğini isteyeceğiz' dedi.













 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI