Ak Parti Pazar’da İlk kez bunu yaptı

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar'da teşkilatlarla bir araya geldi.

SİYASET 20.09.2019 09:21:00 59 0
Ak Parti Pazar’da İlk kez bunu yaptı

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-AK Parti İlk kez böyle bir uygulamaya imza attı.

Kuruluşundan bu yana tüm teşkilat kademelerinde görev yapmış olanların görüş ve fikirlerini almak, ileride yol haritası oluşturacak çalışmalara yardımcı olmak amacıyla Pazar İlçe Başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Eski Gençlik Spor bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti İlçe Binasında teşkilat mensuplarıyla kahvaltılı toplantıya katılan Milletvekili Bak’a, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve il yöneticileri de eşlik etti.

İl Başkanı İshak Alim “ İstişare ve sohbet toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün toplantıdan çok yeni ve eski arkadaşlarımızla kaynaşma amaçlanmaktadır. Bu zamana kadar partimizim kademelerinde görev yapmış olan tüm arkadaşlarımızla biraraya gelerek sohbet ortamı içinde geçmişten günümüze değerlendirmelerde bulunmayı amaçlıyoruz. Bunu bütün ilçelerimize icra etmeyi kararlaştırdık. İşte Pazar’da da bunu gerçekleştiriyoruz. Hep birlikte yeni süreçte neler yapabiliriz gibi konuları görüştükten sonra yol haritamızı belirlemede bu toplantılara çok önem veriyoruz” dedi.

Bak ve teşkilat mensupları uzun süre sonra Pazar İlçesinde esnafları ziyaret etti ve vatandaşlardan da görüşlerini aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI