Ak Parti Pazar 7. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

Ak Parti Pazar 7. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

SİYASET 23.08.2020 18:59:26 80 0
Ak Parti Pazar 7. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

CEVAHİR TOPALOĞLU

Pazar AK Parti İlçe Teşkilatı 7. olağan kongresinde tek liste adayı olan Adem Yıldız, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Kongrede ilçe başkanı Adem Yıldız, Rize eski milletvekili Hikmet Ayar, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet basa, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Ak parti Rize il başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşık Bak’ta birer konuşma yaptılar.

Kongreye Zonguldak milletvekili Polat Türkmen, Rize milletvekili Osman Aşkın Bak, eski Rize Milletvekili Hikmet Ayar, ilçe başkanları, belediye başkanları, önceki dönem İl ve ilçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, oda başkanları, parti gençlik ve kadın kolları ile partililer katıldı.

Daha önce İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tolga Karahan, divan başkanlığı, Kurumda çalıştığı ve hazırlamış olduğu listenin seçimlere katılmaya uygun olmadığını ileri sürerek adaylığını onaylamadı. Tolga Karahan, aday olamayınca daha sonra açıklama yapmak koşuluyla adaylıktan çekilmiş oldu. Buna göre tek liste ile yapılan kongrede Adem Yıldız güven tazeleyerek Pazar Ak Parti İlçe Başkanı oldu.

Adem Yıldız’ın Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI