AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE ZİYARETLER

MÜSAİD VE TİCARET ODASI İLE KARŞILIKLI ZİYARETLERE DEVAM EDİLDİ.

SİYASET 11.10.2013 08:22:22 11 0
AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE ZİYARETLER






GENÇ MÜSİAD’DAN MERKEZ İÇLEYE ZİYARET

Müstakil ve sanayici İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Rize şubesi gençlik kurulu başkanı Esra ALEMDAROĞLU ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Rize Merkez ilçe Başkanı İshak ALİM’İ Makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette genç başkan ALEMDAROĞLU Yeni görevinde İshak ALİM’e başarılar diledi. Başkan ALEMDAROĞLU MÜSİAD Gençlik kurlu faaliyetleri hakkında Merkez ilçe Başkanı Alim ve yönetimine bilgilendirmede bulundu.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak ALİM gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. “ Genç MÜSİAD Başkanı ve yönetiminin bu nazik ziyareti bizi fazlası ile memnun etmiştir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN gençliğe çok büyük önem vermekte. 2001 öncesinde ülkemizde gençlik itilen pozisyondayken, teşkilatımızın değişik kademelerinde görev alan genç arkadaşlarımız Ak Parti iktidarının gençliğe verdiği önemin ispatıdır” dedi.  

Yaklaşık iki saat süren ziyaret karşılıklı sohbet havasında devam ettikten sonra yapılan ikramların ardından son buldu.  



MERKEZ İLÇEDEN TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET
                AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim Merkez İlçe Yönetimi İle Birlikte Rize Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti.
  
                Gerçekleşen ziyarette Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu İshak Alim ve Yönetimine Rize’de siyaset yapmanın zorluğundan bahsederek bulunmuş oldukları görevde ve yaklaşan seçimlerde başarılar diledi.
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim Ticaret ve Sanayi Odalarının çok önemli görevler ifa ettiğini belirterek 'bizleri makamında sıcak bir karşılama ile buyur eden Ticaret odası Başkanımıza  teşekkür ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi bir şehrin yatırım faktörüne önemli etken sağlayan kuruluş Ticaret odalarıdır. Merkez İlçe Teşkilatı olarak bizler üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. Rize’nin çıkarları doğrultusunda el ele verip çalışmalıyız ' dedi.
                Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun Rize'de yapımı planlanan projeler hakkında detaylı bilgi verdiği ziyarette Başkan ALİM “ Rize’de siyasi irade olsun, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız olsun, hep birlikte elele vererek Rize'mizi, gerçekleşen ve ilerde gerçekleşecek güzel yatırımlarla bir cazibe merkezi haline getirmek için gayret sarf etmeliyiz' şeklinde konuştu.
                Yaklaşık iki saat süren ziyaret çeşitli konuların değerlendirilmesinin ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı