Ak Parti Kadın Kolları seçimi yaptı

Ak Parti Pazar İlçe Kadın Kadın Kolları başkanlığı 5.olağan Genel Kurulu yapıldı.Gönül Bal güven tazeledi

SİYASET 11.12.2017 14:17:02 168 0
Ak Parti Kadın Kolları seçimi yaptı

İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Genel Merkez MKYK Üyesi Nuran Alim, Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve partililer katıldı.

Mevcut başkan Gönül Bal, 420 delegeden katılan 330’nun oyunu alarak yeniden bu göreve seçildi.

Gönül Bal ' Değerli delegasyon, evinden işinden aşından fedakarlık yapıp hiç üşenmeden zamanını ayırıp kongremize katılan,türkiyemizi bu günlere taşıyan , bu güzel birlikteliği var eden değerli misafirlerim hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum 5. Düzenlenen Kadın kolları olağan kongremize hepiniz hoş geldiniz.

Partimizin kurulduğu ilk günden beri olduğu gibi, sorumluluğu çok fazla olan ve bize verilen bu ağır yükü layıkıyla yapabilmek için ben ve kadın kolundaki arakadaşlarım ki ben onlara (AK GÖNÜLLÜLERİM ) diyorum , gecemizi gündüzümüze katarak her zorluğa ,kötülüğe yıpratma girişimlerine rağmen

çalışmaya devam ettik, bundan sonrada yeni ve eski yol arkadaşlarımla yine hep beraber devam edeceğiz inşalllah.

Yerinde ve eksiksiz hizmetin, oturmuş bir teşkilat ile olduğunu çok iyi bildiğimizden ilçe teşlilatımızı oluştururken doğru ve yerinde seçimler yaparak hep birlikte daha güçlü daha modern bir Pazar için çalışacağız. Ak Partiye yakışır bir teşkilatlanma ile sahalara ineceğiz, öncedende olduğu gibi ,çalınmadık kapı bırakmayacağız.

Partimizin vizyonunu,misyonunu insanlarımıza anlatarak sahada yapacağımız çalışmayla önümüzdeki seçimlerde en büyük katkıyı vermeye çalışacağız.

Şimdi özellikle 2019 seçimleri Türk siyasi tarihinin en büyük dönemeci olacaktır. Bu bilinçle eskisinden daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz ve AK GÖNÜLLÜLERİM Ak günler için her fedakarlığada hazırız' dedi.

Gönül Bal 'Pazar ilçe kadın kolu başkanı adayı olarak huzurunuzda bulunmaktan ve bana verilecek olan bu görevde her zaman ekip ruhuyla canla başla çalışacağımı bilmenizi isterim.

Başta kadın kollarım olmak üzere, bugüne kadar görev yaptığımız , eski ve yeni Başkanlar, ana kademe,gençlik kolları köy ve mah yönetimleri teşkilatımızın her kademesinde görev yapan herkese teşekkür ederim.

Ayrıca: bu davada her daim bizim yanımızda olan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen çok değerli FUAT ÖZTÜRK ağbimiz seni hiç bir zaman unutmayacaz mekanın cennet olsun

Ak parti kadın kolları teşkilatı 5. Olağan kongresinden güçlenerek çıkacağı inancı ile kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğiyle saygılarımı sunarım.

Ak sevdamıza sahip çıkacağız.

Bu ülkede gelecekten umutla bahsediyorsak , ülkemize yaptığımız hizmetler, yatırımlkar sayfalara sığmıyorsa bizler doğru yerdeyiz demektir' dedi.

Asıl ve yedek Üyeler


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı