Ak Parti İlçe Başkanlığına Yeni Aday

Ak parti kongre hazırlıklarına başladığı bu günlerde Fazlı İskender yazılı bir açıklama yaparak İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

SİYASET 22.08.2020 11:57:17 42 0
Ak Parti İlçe Başkanlığına Yeni Aday

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Ak parti kongre hazırlıklarına başladığı bu günlerde Fazlı İskender yazılı bir açıklama yaparak İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Fazlı İskender tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Saygıdeğer Hopalı hemşerilerim yapılan temayül yoklaması sonucu yoğun gelen telefon trafiği neticesinde bu açıklamayı yapmayı uygun buldum. Sizin de bildiğiniz gibi Hopa’mızın büyük köylerinden olan Çamlıköyünden olup 40 yıldır merkez kule dibi mahallesinde ikamet etmekteyim.3 kuşak esnaf aileden geliyorum muhafazakâr bir aileye mensup olup ülkemizin sorunlarıyla dertlenenlerden biriyim.

Çok genç yaşımda ailemizin durumu itibariyle siyasetle tanıştım ve o günden sonra bir şekilde siyasi hayatım devam ediyor geçmişte yöneticilik, ilçe sekreterliği, meclis üyeliği gibi uzun ara hizmetlerim oldu.

Beni yakından tanıdığınızdan eminim. 17 ay önce sosyal ve siyasi diyalog içinde olduğum mütedeyyin, dost, çevremiz de bulunan büyüklerimizle istişare sonucu onlarında tembihleriyle böyle bir yola çıkmış bulunduk. Şimdi ise bu davanın mensuplarına seslenmek istiyorum. Adalet ve Kalkınma Partisinin aziz ve asil mensupları, ailelerimizin temel direği hanım kardeşlerim, yarının idarecileri sevgili genç kardeşlerim hepinizi yüce Allah’ın selamıyla selamlıyor sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

İçinde bulunduğumuz Ağustos ayı ilçe kongremizin eylül ayında nihayete ereceğini parti yetkililerinden bilgisini aldık. Bu vesileyle daha önce belirttiğim üzere yapılacak olan olağan ilçe kongresine adayım. Bilmenizi isterim ki bu aldığım karar sadece benim bireysel olarak aldığım karar değildir. Bu kararı almamda sivil toplum örgütlerinin, köy ve mahalle muhtarlarının, partimizin mensuplarıyla yapmış olduğum istişareler sonucudur. Asıl niyet ve amacımın içinde yaşadığımız şehrin insanlarının bilhassa isimsiz kahramanların tamamına dokunabilmek, adalet ve vicdanla hizmet edebilmektir. Bu temennimle hayır dualarınızı beklerim Allaha emanet olun”.

HOPA AKPARTİ İLÇE YÖNETİMİ ZİYARET EDEREK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fazlı İskender açıklaması ardından Hopa Akparti İlçe yönetimini ziyaret ederek adaylığını açıkladı. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bir yolun başlangıcımı acep hayılısı, dostlara selamlar.

Bizleri bu toplantıya davet eden, ilçe başkanımız İlyas Güven Bey’e ve akabinde yönetim kurulu arkadaşlarına bizleri ağırladıkları için teşekkür ederim.

Önümüzdeki dönem Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olacağımı bu vesile ile dostlarımızla paylaşmak isterim. Tarafımızda yolumuzda belli”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI