AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI KRİZİ ÇÖZÜLDÜ.

İlçe Başkanlığına atanan Remzi Gedik mazbatasını alarak Başkanlık koltuğuna oturdu ve “Birlik” mesajı verdi.

SİYASET 13.04.2021 17:27:58 32 0
AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI KRİZİ ÇÖZÜLDÜ.

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- Arhavi AK partide uzun süredir aşlamayan Başkanlık sorununa Genel Merkez müdahale etti ve daha önce görev verdiği Remzi Gedik’i yeniden İlçe Başkanlığına atadı.

Önceki Başkan Ufuk Yıldız 3 dönem engeline takılarak Başkanlık görevini bırakmıştı. Bu gelişme ardından İl Başkanlığı tarafından Arhavi ilçe başkanlığına geçici olarak görevlendirilen Yeşim Bolluk getirilmişti. Bu gelişme ardından gözler Genel Merkeze çevrilmiş ve İlçe Başkanlığına kimin getirileceği merak konusu olmuştu.

Artvin de tüm ilçelerde kongrelerini tamamlayan AK Parti son ilçe atamasını da yapmış oldu. Partide toplanan kalabalık sosyal mesafe kurallarına uyarak Yeni başkan Remzi Gedik e yetki belgesini AK Parti Karadeniz Koordinatörü Haydar Revi ve İl başkanı Fatih Tahtalı tarafından verildi. İlk konuşmayı İl Başkanı Fatih Tahtalı yaparak Remzi Gedik’e hayırlı olsun diyerek başarı temennisinde bulundu.

Daha sonra Haydar Revi bir konuşma yaparak başta Parti kurucularına ve bu güne kadar görev yapmış tüm partililere teşekkür etti. Revi “Genç ve yeni başkanınıza sahip. Bu bir bayrak yarışıdır. Partililerde dargınlık olmaz. Sayın Remzi Gedik Yeni bir yönetim ile sizlere hizmet edeceklerdir. Ben Sayın Başkan’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın inşallah” dedi.

Çiçeği burnunda yeni başkan Remzi Gedik burada yaptığı konuşmada kendisine gösterilen güven için teşekkür ederek “Ak partinin kuruluşundan bu yana birçok kademede görev aldım. Tarafıma verilen her görevi başım dik alnım ak yerine getirmede üzerime düşenin fazlasını yapmaya çalıştım. Kimseye karşı bir kırgınlığım olmadı ve bundan sonrada olmayacak ve tüm arkadaşlarım-dostlarım-partililerim ile kucaklaşacağım.

Doğu Karadeniz’in en şirin ve yeşili ile denizin kucaklaştığı bu doğa cenneti İlçemizi eğitimden spora, sanatın her dalında daha ileri noktalara taşma anlamında her türlü çalışmayı yapacağız ve ilçemizin sosyal yaşamını olumlu yönde etkileyecek her projenin hayata geçirilmesinde desteğimizi vereceğimizin da kamuoyu tarafından bilinmesini isterim.

Beni bu göreve layık gören Başta sayın Cumhurbaşkanım ve Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Karadeniz Koordinatörü Haydar Revi beyefendiye, Artvin Millet vekilimiz Sayın Erkan Balta’ya, il başkanım Sayın Fatih

Tahtalıya teşekkür ediyorum., Bundan sonra beraber yürüyeceğimiz Parti teşkilatıma, Kadın ve gençlik kolları başkan ve üyelerine candan teşekkür ederim. Bana güvendikleri için sizleri mahcup etmeyeceğimi bilmenizi isterim.. Güçlü yönetimle sizlerin hizmetinde olacağız. Yolumuz uzun, Durmak yok yola devam” dedi. .


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı