AK Parti İl Başkanı Hikmet AYAR

Rize'de katıldığı Televizyon kanalında açıklamalar yapan Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet AYAR Rize de tüm Belediyeleri kazanacağız dedi.

SİYASET 11.03.2014 19:18:31 26 0
AK Parti İl Başkanı Hikmet AYAR
Ayakları Yere Basan Bir Siyaset Sürdürdüklerini Vurgulayan Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Profesyonel Birçok Şirketin Yaptığı Seçim Anketlerine Göre Rize Merkezde 3 Partinin Alacağı Oy Oranının İki Katı Oy Oranına Sahip Olduklarını söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar; biz Rize’nin gerçekleri ile kimseyle dalaşmadan, profesyonelce partimizin politikasını ve projelerini Rizelilere anlatmaya çalışıyoruz diyerek; ”Bütün adaylarımızla sahadayız. Bütün hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Onları dinliyoruz. Teşkilatımızla adaylarımızın arkasında dimdik durarak, birlik beraberlik içerisinde, vekillerimiz ve bakanımızla birlikte tüm Rize olarak adeta kenetlenmiş bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Görevini tam anlamıyla yapan bir teşkilat olarak halkımızla kucaklaşıyoruz” dedi.


Ayakları yere sağlam basan bir siyaset anlayışıyla Rize’deki 18 belediyeyi de kazanacağız diyen Ayar, ”Ayaklarımız yere basarak siyaset yapıyoruz. Bütün seçim çevrelerindeki durumumuzu biliyoruz. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki şu anda AK Parti Rize’nin 18 belediyesinin 18′ini de Allah’ın izniyle 30 Mart’ta kazanmış olacak. Bunda hiçbir şüphemiz yok. Rize Merkez Belediye Başkanlığı için diğer 3 partinin alacağı oy, partimizin alacağı oyun yarısı etmiyor. Bu sonuçlar, profesyonelce yapılmış birden çok anketle tespit ettiğimiz bir durumdur” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi yarışında, 30 da 30 yapmak istediklerini vurgulayan Ayar, ”İl Genel Meclisi üyeliklerinin 30’una da talibiz. Halkımızın AK Parti’ye olan ilgisine, yapılan anketlerin sonuçlarına ve 1980′den bu yana mahalli seçimlerde uygulanan sistematiğine bakıldığında, İl Genel Meclis üyelerinin tamamını kazanabiliriz.” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI