AK Parti İkizdere İlçe Başkalığına Ahmet Aksu seçildi

AK Parti İkizdere ilçe başkanlığı 5. olağan kongresinde yapılan seçimler sonucunda Ahmet Aksu ilçe başkanı seçildi.

SİYASET 18.12.2014 15:49:10 25 0
AK Parti İkizdere İlçe Başkalığına Ahmet Aksu seçildi
Ertelenen AK Parti 5. Olağan İkizdere kongresi bugün yapıldı. İki listenin yer aldığı seçimlerde Ahmet Aksu kullanılan 182 oyun 165’ini alarak yeni ilçe başkanı oldu. Diğer aday Yener Baysal 15 oy alabildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı. İkizdere kongresiyle birlikte tüm ilçe kongreleri tamamlanmış oldu.

İkizdere belediyesi Konferans salonunda yapılan kongre’ye; İl başkan yardımcıları Avukat Harun Mertoğlu, il yönetim kurulu üyeleri Mahmut Katırcı, İbrahim Öztürk, İkizdere belediye başkanı Hasan Köse, Kalkandere ilçe başkanı Hasan Ayyıldız ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İl teşkilat başkanı Avukat Harun Mertoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı kongrede saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

Divan başkanlığına belirlenen süre içerinde Ahmet Aksu ve Yener Baysal, adaylığında2 liste başvurdu.

Dilek ve temennilerin ardında seçimlere geçildi. Seçimlerde İkizdere’de 182 delegenin oy kullandığı seçimde Ahmet Aksu 165 Yener Baysal ise 15 oy alabildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçlarla birlikte AK Parti İkizdere ilçe Başkanı Ahmet Aksu oldu.

AK Parti İkizdere ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Ahmet Aksu, Ali Ekşi, Ayşe Köseoğlu, Yusuf Aksu, Salih Bekiroğlu, Sezer Bayrak, İsmail Hakkı Yılmaz, Temel Tavuçu, Nevzat Kara, Dursun Zorbozan, Kenan Tat, Şenay Kara, Suzan Baş Er, Hanefil Yılmaz 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı