AK PARTİ İÇİNDEKİ AKP'LİLER

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Saadet Partisi (SP) Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu'nun 'mal varlığını açıklasın' çağrısına 'mal varlıklarımızı takas edelim' çağrısı ile cevap verdi

SİYASET 24.02.2014 16:03:13 23 1
AK PARTİ İÇİNDEKİ AKP
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Saadet Partisi (SP) Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu'nun 'mal varlığını açıklasın' çağrısına 'mal varlıklarımızı takas edelim' çağrısı ile cevap verdi. Öte yandan dün akşam (23 Şubat 2014) Çay TV'de Neşe Yelken ile her açıdan programına konuk olan Karal Başbakan Erdoğan'ın Rize'ye geleceği günü açıkladı. Karal başbakan'ın 21 Mart'ta Rize'de olacağını söyledi.
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklayarak AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ı mal varlığını açıklamaya davet etmişti. Bugün basın mensupları ile bir araya gelen Karal, bu çağrının kendisine hatırlatılması üzerine, Bekaroğlu'na mal varlıklarını takas etme çağrısında bulundu. Karal yaptığı açıklamada, 'Rize'de parti kurucularından biriyim. Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Milletvekili seçildiğimde mal varlığımı TBMM'ne verdim. Bekaroğlu oradan mal varlığımı öğrenebilir. O istedi diye çıkıp mal varlığımı açıklayacak değilim. Eğer arzu ediyorsa, mal varlıklarımızı karşılıklı değiştirmeye hazırım” şeklinde konuştu.
Karal, açıklamalarında 17 Aralık operasyonlarının bir darbe girişimi olduğunu ifade ederek '17 Aralık operasyonları Türkiye'ye ve Başbakanımıza yönelik bir darbe gerişimidir. Demokratik yollarda Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı engelleyemeyenler, onun varlığından rahatsız olanlar bu darbe girişimini gerçekleştirmiştir. Gerek askeri olsun gerekse sivil olsun. Her türlü darbenin karşısındayız. Türk demokrasisine karşı yapıyan bu darbe girişiminin karşısında sadece AK Parti değil, demokrasi adına tüm partiler ve sivil toplum kuruluşları birlikte durmalıyız' dedi.

AK PARTİ İÇİNDEKİ AKP'LİLER
Karal, adayların belirlenmesinin ardından aday adayları arasında yaşanan istifaları değerlendirerek, 'Ben onları AK Parti'nin içerisindeki AKP'liler olarak değerlendiriyorum. AK Partililik bu değil. AK Parti'nin içerisindeki AKP'liler aramızdan ayrılıyor. Başbakanımızın da belirttiği gibi 'bu trenden inen bir daha bu tirene binemez'. Bizden ayrılıp bağımsız aday olanların tekrar partimize geri dönmesine geçmişte de sıcak bakmadık gelecekte de sıcak bakmayacağız' ifadelerini kullandı.
AK Parti'nin dışındaki belediyelerin merkezi yönetiden hizmet alamayacağı yönündeki iddialarını sert bir dille eleştirerek 'Geçmişte bunlar yaşanıyordu. AK Parti iktidarı ile bu adaletsizliği ortadan kaldırdık. Tüm belediyelere kaynaklar eşit bir şekilde dağıtılıyor. Bunun aksinin iddia edilmesi yanlıştır ve doğru değildir' şeklinde değerlendirdi.(Çay Tv)



Anahtar Kelimeler:
tanju alay
25.02.2014 19:09:01
Sayin vekil sizde axiklayin partiye girmeden neudiniz simdi ney leke atmayin 2001 den beri partiye uyeyim eski hukumetlerde meclis uyeleri yerdi simdi basbakanin yandaslari herkesi boyle nefret ettirdiniz kendinozden partiden

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI