AK Parti Çayelinde başkanını seçti

Çayeli İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ali Kar yeniden başkanlığa seçildi.

SİYASET 13.11.2014 09:20:05 124 0
AK Parti Çayelinde başkanını seçti
Çayeli ilçesinde 422 delegeden 394 delegenin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan mevcut başkan Ali Kar yeniden AK Parti Çayeli İlçe Başkanı oldu.

Çayeli öğretmen evinde yapılan kongreye; Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis başkanı Muhammed Avcı, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Ali Kar “2009 yılından bu yana AK Parti Çayeli ilçe başkanlığı görevini yerine getirirken Ben ve teşkilatım bütün kesimle diyalog içerisinde olamaya özen göstermişizdir. Görevimizi yürütürken benim ve arkadaşlarımın elbette eksiklikleri olmuştur. Kongremizle birlikte önümüzdeki dönemde çok daha dikkatli olacağız. İlçemizdeki oyları daha da arttırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Çayeli İlçesi Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu: Başkan Ali Kar, Adnan Girit, Ali Kemal Çetin, Ali İsmail, Ali Şenol Yıldırım, Bayram Ali Sarı, Esra Seyyar, Esra Yazıcı, Fatih Gümüş, Hasan Avcılar, Hasan Kandiş, İpek Hacıoğlu, Mehmet Yaşar Tüysüz, Mehmet Zeki Kantar, Melek Bayraktar, Nedim Sarı, Sinan Erten, Şenay Yücel, Yasin Aslan, Yüksel Sağkol. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı