AK PARTİ BASMADIK YER BIRAKMAYACAK!

RİZE AK PARTİ MERKEZ İLÇE KÖY VE MAHALLELERİ TARIYOR!

SİYASET 9.09.2013 13:58:58 15 0
AK PARTİ BASMADIK YER BIRAKMAYACAK!





AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Köy ve Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor.

                AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'in 'bütün köy ve mahallelerimizi ziyaret edeceğiz' talimatının ardından bir çok köy ve mahalleyi ziyaret eden AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı, önceki Gün Rize'ye bağlı Çorapçılar mahallesinde teşkilat mensupları ve mahalle sakinleri ile buluştu.

               
               Gerçekleşen ziyarette mahalleli ile bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı İshak Alime başta yönetimi olmak üzere Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'da eşlik etti.

               
                 Mahalle başkanı  Ali Papaker, mahalle muhtarı Hamit Ali Papaker,  Çorapçılar mahallesi gençlik kolu başkanı Okan Kuk, mahalle sandık kurulu üyeleri, sandık müşahitleri ve vatandaşlarla buluşan Alim '  Bizler Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Rize merkezde  bulunan köy ve mahallelerimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız' ifadesini kullandı.
                        

                Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Alim ' yaklaşan seçimler münasebeti ile önceden düzenlediğimiz mahalle ve köy ziyaretlerimizi biraz daha kapsamlı ve daha ivmeli olarak devam ettirme kararı aldık. Bu nedenle çıkmış olduğumuz bu güzel yolculuğun bugün de Çorapçılar durağındayız. Bizlere bu güzel ziyaretimizde eşlik ettikleri için belediye başkanımız Halil Bakırcı'ya teşekkürlerimi sunarken, böylesine güzel bir hazırlıkla bizleri karşıladığınız için siz değerli Çorapçılar mahallesi sakinlerine de teşekkürü bir borç biliyorum. Bizler Merkez İlçe Başkanlığı olarak  Rize Merkezde  bulunan köy ve mahallelerimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. Teşkilatımız ve vatandaşımız ile buluşup, varsa problemleri yerinde inceleyip gereken çözümler için uğraş vereceğiz' şeklinde konuştu.

                Konuşmasına devam eden Alim ' mahallelerimizde bulunan sandık yönetim kurulu ve sandık müşahiti olan arkadaşlarımızın tıpkı bu sabah olduğu gibi günün ilk ışıklarıyla beraber seçim günü de aynı heyecan ve arzu ile görevlerinin başına gideceğini biliyoruz. AK Parti sıradan partilere nazaran bir aile yapısını barındırmakla beraber dünyanın en iyi teşkilatlanma yapısına sahip bir siyasi partidir. Teşkilatlarımızın bu uyum ve koordinasyonu dünyanın en büyük teşkilatı olmayı beraberinde getiriyor ve bu teşkilat her geçen gün halkın teveccühünü kazanıp, var olan oy oranımızı günden güne arttırıyor' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı