ADAYLARIMIZ HALKIN İSTEDİĞİ OLACAK

KARAL SEÇİMLERDE NELER YAPILMASI GEREKİRİ ANLATTI!

SİYASET 13.10.2013 14:31:31 19 0
ADAYLARIMIZ HALKIN İSTEDİĞİ OLACAK


KARAL 'SEÇİMDEKİ STRATEJİMİZ BELLİ'
            
           AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal AK Parti Rize Köy ve Mahalle Başkanları İle Buluşarak Yaklaşan Seçimlerde İzlenecek Stratejiyi Anlattı.
           
           AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanımız İshak Alim ve Yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda Karal, Köy ve Mahalle Başkanlarının üzerlerine düşen görevin son derece önemli olduğunu ve yaklaşan seçimlerde halkın partisi olan AK Partinin adayının halkın teveccühünü kazanmış birisinin olacağının altını çizdi.

                Rize Öğretmen Evinde gerçekleşen buluşmada Karal Köy ve Mahalle Başkanlarına yaklaşan seçimlerle ilgili şunları söyledi;

                Bizim yaklaşan seçimlerde temel stratejimiz belli. Bu stratejiyi sayın Başbakanımız belirledi. Arkadaşlar biz halkın istediği adaylar ile yolumuza devam etmek durumundayız. Yaklaşan seçimler nedeni ile teşkilat mensubu olmanızdan dolayı sizlere gelip yardım talebinde bulunanlar olacaktır.

              Bende belediye başkanı olmak istiyorum benim elimden tut veya beni destekle diyen olacaktır. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın. Bizim bu seçimlerdeki hedefimiz en yüksek oyu almak. Bu gayeyi de ancak halkımızın istediği adayla gerçekleştirebiliriz. Bu ayın sonuna kadar başvurular bitecek ve tüm yurt genelinde anketler olacak. Anketler neticelendikten sonra halkın desteğini en çok kim almışsa o bizim adayımız olacak. Önümüzdeki seçimlerden sonra yine memleketin saadetine çok önemli etken sağlayacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ve ülkemizde ilk defa bir seçimde Cumhurbaşkanını halk seçecek. Ben inanıyorum ki AK Partiye ilk günden beri gönül vermiş olan bu millet, milletine gönül vermiş olan AK Parti ile nice seçimleri daha zaferle sonuçlandıracaktır.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI