Aday Adaylığını Açıkladı!

AK Parti'den Ardeşen Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı.

SİYASET 20.10.2013 17:33:33 62 0
Aday Adaylığını Açıkladı!



Ömer Faruk ZENGİNAL

Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, “Ardeşen’de bir nöbet değişimi olacaksa, AK Parti'den Belediye Başkanlığı İçin aday adayı olmaya karar verdim.” Dedi.

Ardeşenspor Sosyal Tesislerindeki Patulya Hotel’de bir basın toplantısı düzenleyen Gültekin, Bu günün kendisi için önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bugün kaderimin yeni bir yola doğru adım attığı bir gün. 2002 yılından beri tam 11 yıl Rize ilinde ve Ardeşen İlçesinde, bu hizmet ve dava uğruna önemli görevlerde bulunduk. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu medeniyet yolunun bir yolcusu olarak yepyeni bir kavşağa gelmiş bulunuyorum. Bu kavşak illerin, ilçelerin ve beldelerin 2023 ve 2071 vizyonlarına hazırlanma sürecidir.” Dedi.

Başarının temelini İyi niyet, halkına hizmet sunma aşkı ve çalışma olarak benimsediğini ifade eden Gültekin, “Yaptığım istişareler sonucunda Mart 2014 yerel seçimlerinde Ardeşen’de bir nöbet değişimi olacaksa, Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmaya karar verdim. Uzun ve yorucu bir yolculuğa çıktığımın farkındayım. Bana bu yolculuğa çıkarken el atan, duan eden, gönlü olan yada olmayan Rize’li ve Ardeşen’li hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aday adaylığımın özel’de Ardeşen’imize genel de Rize’mize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.





 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı