ADAY ADAYLARI HIZ KAZAZNDI

RİZE'DE AK PARTİ DE ADAY ADAYLARI SIRAYA GİRDİ.

SİYASET 11.10.2013 20:53:53 15 0
ADAY ADAYLARI HIZ KAZAZNDI





AK PARTİDE ADAY ADAYLIKLARI DEVAM EDİYOR

30 Martta Yapılacak Olan Yerel Seçimler Öncesi AK Parti Rize İl Başkanlığında Aday Adaylığı Başvuruları Hız Kazandı.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca 1 Kasımda verilen aday adaylıkları startının ardından müracaatların ardı ardına gelmesiyle beraber resmi açıklamalarda başladı.

                İlk alınan aday adalığı dosyasının  ardından bu günde üç adayın birden dosyası AK Parti Rize İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Muhammed Avcı tarafından alındı.

AK Parti Rize İl Başkanlığında gerçekleşen müracaatlarda İyidere Belediye Başkanlığı için Tahsin Karaman, Çayeli Büyükköy Belde Belediyesi için Mustafa Okur ve Merkeze bağlı Muradiye Belde Belediyesi için ise Musa Süreyya Balcı 30 Martta yapılacak Yerel Seçimler için Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili dosyayı İl Başkan Yardımcısı  Muhammed Avcı'ya verdi.

                Konu ile ilgili olarak Avcı 'Aday adaylığı müracaat takvimimize göre adaylarımızın dosyalarını almaya başladık.Bugün burada aday adaylığı için dosyalarını aldığımız bütün arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarı dileklerimizi bildiriyoruz. Vermiş oldukları kararın ilimize, partimize ve belediyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI