Aday adayları bu kez Derepazarında

Rize Ak Parti'de aday adayı tanıtım toplantıları İkizdere ve Derepazarı ilçesinde de gerçekleşti.

SİYASET 8.11.2013 17:46:46 55 0
Aday adayları bu kez Derepazarında




Derepazarı ve İkizdere Aday Adayları Teşkilatla Buluştu !
Rize Ak Parti'de aday adayı tanıtım toplantıları İkizdere ve Derepazarı ilçesinde de gerçekleşti.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimleri öncesi aday belirleme süresince Ak Parti'de aday adaylarının teşkilat üyelerine tanıtılması amacıyla yapılan toplantılarda İkizdere ve Derepazarı belediye başkan aday adayları ilçe teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

İkizdere'de düzenlenen ve divan başkanlığını İl Sosyal İşler Başkanı İsmail Kosif'in, Derepazarı ilçesinde ise divan başkanlığını İl Genel Sekreteri Sabit Karafazlı'nın yaptığı toplantılarda İkizdere ve Derepazarı Belediye başkan aday adayları yaklaşan temayül yoklamalarında kendilerine oy verecek olan teşkilat mensuplarının karşısına geçti.

Her iki ilçede de aday adaylarının eksiksiz katıldığı toplantılarda AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'a vekaleten bir değerlendirme konuşması gerçekleştiren İl Seçim İşleri Başkanı Himmet İstif, 'Aday adaylarımızı teşkilatımız ile buluşturup tanıştırma amaçlı bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Biz sıradan bir başkan seçimi yapmayacağız. En uygun adayı belirlemek için çalışacağız. Biz bütün ilçelerimizi en yükseğe nasıl çıkarırız bunun hesabı peşinde olacağız. Ve bütün bunları yaparken de aile olduğumuzun bilinci ile hareket edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile aday adayları tanıtım toplantılarımızda aralarında ki samimiyet ve el birliği duygusu için, AK Parti ailesine yakışır bir tavır ortaya koydukları için aday adaylarına teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI