4. KEZ MAZBATASINI ALDI

4. KEZ MAZBATASINI ALDI

SİYASET 11.04.2019 09:49:10 25 0
4. KEZ MAZBATASINI ALDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’in Ardanuç İlçesinde 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı adayı CHP’li Yıldırım Demir 4 kez belediye başkanı seçildi.

Cumhur İttifakı adayı AK Partili Fahri Acar’a 73 oy fark atarak belediye başkanı seçilen Demir, Artvin Adliye Sarayına giderek 4. Kez mazbatasını aldı. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Uğur Bay’dan mazbatasını alan Demir’i adliye önünde ailesi, yakınları ve partililer eşlik etti.

Demir burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle bütün Ardanuç halkına teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi hizmetler nasip olur. Ardanuç ilçesinde adliye olmadığını ifade eden Demir temennimi bir daha ki seçimlerde mazbatamızı Ardanuç adliyesinden alırız” dedi.

İstanbul kardeş kardeş belediyemize selamlarımız söylüyoruz. Biz 5 bin nüfuslu ilçede ancak 8 güne aldık. O 16 milyonluk İstanbul’da da alacağız inanıyorum bir çak güne.

Demir, 4 kez üst üste kazanmasını şu şekilde açıkladı: ”siyasi hayatım boyunca şöyle bir şey öğrendim. Ustalığın üç ustası vardır. Birisi istemek, ikincisi emek etmek, üçüncüsü sabretmek bunu öğrendim. Ama esas büyük usta Ardanuç halkıdır diyorum” dedi.

Konuşmasını tamamlayan CHP’li Yıldırım Demir tebrikleri kabul etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI