Düğün Dernek filminin nazar boncuklu galası yapıldı.

Yılın komedi filmlerinden olan 'Düğün Dernek' 6 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

SİNEMA DÜNYASI 26.12.2013 19:43:43 50 0
Düğün Dernek filminin nazar boncuklu galası yapıldı.

Yılın en şenlikli düğünü ‘Düğün Dernek’ filmi galası yapıldı. Senaryosu ve yönetmenliği Selçuk Aydemir’e ait olan BKM Yapımı Düğün Dernek’in galası dün akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti. Düğün Dernek 6 Aralık Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever’in paylaştığı filmin galasına medya, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. 

AHMET KURAL BİN 100 ADET NAZAR BONCUĞU DAĞITTI

Filmin oyuncuları kırmızı halı seremonisi sırasında heyecanlarını dile getirdiler. Ahmet Kural gazetecilerin karşısına 1100 adet renkli nazar boncuğu ile çıktı ve nazar boncuklarını önce rol arkadaşlarına ardından basın mensuplarına hediye etti. Oyuncuların kırmızı halıdan geçişinin ardından gala gösterimi başladı.

FİLMİN KONUSU SİVAS’TA GEÇİYOR

Galadan sonra basının sorularını yanıtlayan filmin ekibine konusu Sivas’ta geçende geçen şiveli konuşmalar hakkında çokça soru yöneltildi. Oyuncular çalışırken çok zorlanmadıklarını belirtirken, filmin senaryo yazarı ve yönetmeni olan Selçuk Aydemir de Sivas’lı olmasının büyük avantaj sağladığını belirttiler. Aydemir, tüm oyuncularına kendisine ve projesine inandıkları için teşekkür etti.

   

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı