Yılın hekimlerine başarı belgesi verildi.

Vali Ersin Yazıcı, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen 'Yılın Hekimi' uygulamasında Rize'de yılın hekimi seçilen doktorlara Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu adına ödüllerini verdi.

SAĞLIK 22.04.2016 18:31:14 53 0
Yılın hekimlerine başarı belgesi verildi.
Ertelenen Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen törene, Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ile 'Yılın Hekimi' seçilen ve 'Teşekkür Belgesi' almayı hak eden başarılı doktorlar ve aileleri katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeni ile İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlı olarak hizmet veren doktorlardan üçü yılın doktoru olarak seçilirken, 10 hekim ise gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi almaya hak kazandı.

ÜSTÜN GAYRETLİ HEKİMLERİMİZ
Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde hekim-hasta ilişkilerinin çok önemli olduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, 'İlimiz geneli gerek hastane öncesi 1. basamak sağlık hizmetlerinde, gerekse 2. ve 3. basamak hastanelerde verilen sağlık hizmetinin sunumunda, üstün mesleki, tecrübe ve bu birikimlerini hastalarını tedavi etmek yönünde en üst seviyede kullanan, bu uğurda hiç yılmadan, geceli gündüzlü büyük azim ve kararlılıkla üstün gayret sarf eden birçok değerli hekimlerimiz vardır. Bu kıymetli hekimlerimize yine onlar gibi mesleki birikimlerini üstün vicdani ve ahlaki değerleri ile birleştirip halkımıza sunan değerli hekimlerimiz adına bizzat Sağlık Bakanımız tarafından verilen teşekkür belgelerini takdim ediyoruz' dedi.

HEKİMLERİ TEBRİK ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ
Törende konuşan Vali Yazıcı ise, 'Ülkemiz, birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılarla gündeme gelmekte, sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler, hayata geçirilen önemli projeler son derece sevindiricidir. Bu nedenle, sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir. Sizleri defalarca tebrik ediyorum. Çok güzel bir meslek icra ediyorsunuz, çok güzel bir görev yapıyorsunuz. İnsanlar sizlerin elinde şifa buluyor. Şahsım ve Rize halkı adına Yılın Hekimlerini ve Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen tüm hekimlerimizi tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim' dedi.

YILIN HEKİMLERİ
Toplantıda 'Yılın Hekimleri' seçilen, Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Hekimi Dr. Talip Korkmaz, Rize Devlet Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Mustafa Sakın,  İl Sağlık Müdürlüğü Pratisyen Hekim Dr. Mehmet Burak Öztürk; gayretli çalışmalarından dolayı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Aziz Gümüş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Kemal Türkyılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Rüştü Köse, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç.Dr. Şenol Şentürk, Rize Devlet Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr.Ayhan Verep, Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi Dr. Osman Ayyıldız, Merkez 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr.Sadık Kumbasar, Merkez 4 No'lu Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr. Hatice Tornacı, Ardeşen 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr. Fakir Mutlu Küçükaltun, Derepazarı 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr. Ali Şentürk'e Teşekkür Belgeleri Vali Ersin Yazıcı tarafından takdim edildi.

FEDAKÂRCA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sağlık yöneticileri ile doktorlar da Rize'deki sağlık hizmetini daha iyi noktalara taşımak ve hasta memnuniyetini artırmak amacıyla fedakârca çalışmaya devam edecekleri görüşünde birleşerek, hizmetlerin yürütülmesi sırasında kendilerine gösterdikleri destekten dolayı Vali Yazıcı'ya teşekkür ettiler.







Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI