Yeşilay Haftası, Rize’de de Rize merkez ve İlçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

1-7 Mart 2016 tarihleri arasında Türkiye genelinde kutlanan Yeşilay Haftası, Rize’de de hafta boyunca Rize merkez ve İlçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

SAĞLIK 2.03.2016 15:04:25 33 0
Yeşilay Haftası, Rize’de de  Rize merkez ve İlçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

2 Mart 2016 Rize’nin düşman İşgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümü törenlerinin kutlandığı Cumhuriyet Meydanındaki kutlamaların ardından, Rize Valisi Ersin Yazıcı ve beraberinde Rize Garnizon Komutanı Albay Semih Çoşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve çok sayıda çeşitli kamu ve özel kuruluşların Müdürleri, STK temsilcileri ve Rize’nin Kurtuluşu törenlerine katılan çok sayıda okulun öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte, Yeşilay haftası Rize standını ziyaret ettiler.

Rize Belediyesi Memişağa parkında kurulu bulunan Yeşilay standında Rize Valisi Ersin Yazıcı ve beraberindekileri, Yeşilay Rize Şube Başkanı Av. Harun Mertoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Yeşilay Rize Şubesi Yönetim kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Türüt, Yeşilay Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, RTE Üniversitesi Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Yrd. Doç. Dr. Aysel Kurt,  Yeşilay Cemiyeti Rize Kurucusu ve Rize eski Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı, Yeşilay Rize Şubesi Genel Sekreteri Selim Kandemir ve Rize Yeşilay Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Selçuk Beşikçi karşıladılar.

Yeşilay Cemiyeti Rize Şube Başkanı Av. Harun Mertoğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı ve beraberindeki protokole Yeşilay rozeti takarak, Yeşilay’ın etkinlikler boyunca dağıttığı çeşitli dokümantasyonlar, Yeşilay kepi ile Yeşilay bilekliği ve anahtarlığı hediye ettiler.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilay’ın Rize ve genelinde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemiz işbirliği çerçevesinde başlatılan çalışmalarda her zaman Yeşilay’ın yanında bulunarak, imkânlarımız kapsamında Yeşilay’a desteklerimiz aralıksız devam edecektir. Halkımızın ve gençlerimizin, Rize’mizin kurtuluşunu ve Yeşilay haftasını kutluyorum. Herkese zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşam diliyorum. “dedi.

Rize Belediyesi Memişağa parkında, Yeşilay haftası kutlamaları standının bir diğer ziyaretçileri ise, Rize CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı ve beraberindeki CHP Rize İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluştu. İl Başkanı Rakıcı, Yeşilay haftasını kutlayarak, Yeşilay’ın bilhassa genç nüfusa yönelik bağımlılıkla mücadele konusunda Rize’de yapmış olduğu çalışmalardan memnunluk duyduğunu ifade etti.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Erdinç Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI