VALİ'DEN HASTALARA ANLAMLI HEDİYE

Rize’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “hastam kitap okuyor” projesi başlattı

SAĞLIK 6.02.2014 18:50:50 51 0
VALİ

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, “Hastam Kitap Okuyor Projesi” kapsamında hastalarımızı kitapla buluşturdu.

Rize Gençlik Merkezi üyesi gençlerimiz hastane ziyaretinde bulunarak hastalara moral vermeye ve destek olmaya çalıştılar.

“Hastam Kitap Okuyor” projesi kapsamında kitap dağıtım ekinliğine katılan Vali Nurullah Çakır, böylesi güzel bir görevi yerine getirmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu çalışmaya gönül veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Rize Devlet Hastanesi’ne giden gençlik merkezi çalışanları ve gönüllüleri, hem okuma alışkanlığını kazandırmak hem de hasta ziyaretlerinin önemini vurgulamak adına hastane ziyaretlerinde bulunduklarını,  Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu kitapları bir adet karanfil ile beraber hastalara hediye ettiklerini ifade ettiler.

Vali Çakır, ziyaret esnasında Rize Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Çakır, hasta ve yakınları ile bir süre sohbet etti. Kitap dağıtım kampanyası  esnasında Vali Nurullah Çakır’a; Vali Yardımcısı Şefik Aygöl,Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şafak Sünbül,İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr.Hasan Basri Velioğlu ile Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Seçkin Karaoğlu eşlik etti.

Hasta ve hasta yakınları uygulamadan son derece memnun olduklarını dile getirdiler 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı