Vali Yazıcı Onkoloji Merkezini ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı, hastaları ziyaret ederek hastalıkları hakkında bilgi aldı ve onlara şifalar diledi.

SAĞLIK 11.06.2014 20:54:05 10 0
Vali Yazıcı Onkoloji Merkezini ziyaret etti
Vali Ersin Yazıcı,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde incelemelerde bulunarak burada kemoterapi alan ve yatarak tedavi olan hastaları ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl’le birlikte geldiği Onkoloji Merkezinde İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve hastane yönetimi tarafından karşılandı.

Vali Ersin Yazıcı, hastaları ziyaret ederek hastalıkları hakkında bilgi aldı ve onlara şifalar diledi.
Kanserli hastaların tedavisinde kullanılan cihazlar ile hastaların durumuna ilişkin bilgi alan Vali Yazıcı, Onkoloji Merkezinin donanım, kadro ve teknik kapasite açısından ülkemizdeki önemli merkezlerden biri olduğunu ve çevre illerden tedavisi için hastaların ilimize geldiğini ifade etti.
Vali Yazıcı, bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunan Onkoloji Merkezini gezdiklerini belirterek, böyle bir sağlık tesisinin bölgeye kazandırılmış olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Vali Yazıcı, bu kurumun, sadece Rize halkı için değil, komşu iller için de büyük bir kazanım olduğunu belirterek, hastane yönetiminin başarılarının devamını diledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı