VALİ DOĞANAY, MAKAMINI BÖBREK HASTASI EMİRHAN’A BIRAKTI

VALİ DOĞANAY, MAKAMINI BÖBREK HASTASI EMİRHAN’A BIRAKTI

SAĞLIK 24.06.2018 07:47:12 8 0
VALİ DOĞANAY, MAKAMINI BÖBREK HASTASI EMİRHAN’A BIRAKTI

Artvin Valisi Ömer Doğanay, annesinin verdiği böbrekle hayata tutunan 11 yaşındaki böbrek hastası çocuğu ve ailesini makamında kabul etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, annesinin verdiği böbrekle hayata tutunan 11 yaşındaki böbrek hastası çocuğu ve ailesini makamında kabul etti.

Vali Doğanay, il merkezi Çarşı mahallesinde ikamet eden böbrek hastası Emirhan Altun (11) ile ailesi Saime-Cemil Altun ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Aileye ve çocuğa “geçmiş olsun” dileklerinde bulunan Doğanay, çocuğun bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

-Vali olacak-

Evde eğitim alan böbrek hastası Emirhan ise, tedavisi başta olmak üzere maddi ve manevi kendisine yardımcı olan Vali Doğanay’a teşekkür ederek, eğitim ve öğrenimini başarıyla tamamlayıp ileride vali olmayı kendine hedef koyduğunu söyledi.

Bunun üzerine Vali Doğanay, makam koltuğundan kalkarak bir süreliğine Emirhan’ı koltuğuna oturtarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aile ve çocukla sıcak ve samimi bir ortamda bir süre sohbet eden Doğanay, Valilik olarak her zaman hasta ve yardıma muhtaç vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi.

-Hanımefendi Doğanay, aileyi evinde ziyaret etmişti-

Öte yandan Vali Doğanay’ın eşi Esma Doğanay aileyi önceki gün Gönül Elçileri Projesi kapsamında evlerinde ziyaret ederek, çocuğa cep telefonu ve çeşitli hediyeler vermişti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı