Vali Çeber, Sağlık Kompleksini Ziyaret Etti

Vali Çeber, Sağlık Kompleksini Ziyaret Etti

SAĞLIK 29.11.2018 08:41:33 15 0
Vali Çeber, Sağlık Kompleksini Ziyaret Etti

RİZE-Rize Valisi Kemal Çeber, İl Sağlık Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar ile planlanan projeler hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’den brifing aldı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Sağlık Kompleksini ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe’den il genelinde sağlık kurumu sayısı, mevcut şartlar ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Ceber, brifing sonrası Sağlık Kompleksinde hizmet veren İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi, Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi ile idari birimleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Çeber, burada yaptığı açıklamada; Türkiye’de son yıllarda sağlık alanında büyük reformlar gerçekleştirildiğini vurgu yaparak; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde sağlık alanında gerçekleştirilen reformlar temel sağlık hizmetlerini güçlendirdi. Evde sağlık hizmetlerinin verilmesi ve aile hekimliği yapısıyla da sağlık hizmetleri herkesin ulaşabileceği bir hale geldi. Türkiye’de gerçekleştirilen bu ciddi reformlar, birçok ülke içinde örnek teşkil etmiştir” dedi.

Sağlık alanında gerçekleştirilen bu reformlar sonucunda Rize’de de çok ciddi yatırımların yapıldığını belirten Vali Ceber, “Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Rize Devlet Hastanesi, Kaçkar Devlet Hastanesi, Onkoloji Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve daha birçoğu Rize’de sağlık alanında gerçekleştirilen büyük çaplı yatırımların başında geliyor. Bu merkezdeki uzman hekim ve sağlık hizmetleri personellerinin sayısının arttırılmış olması da hizmetin ayrı bir boyutu” dedi ve sağlığın, her şeyin başında geldiğini, tüm bu çalışmaların bu anlamda hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı