Tütün ve Tütün Ürünlerinin zararları resimlendi

Dereceye giren öğrencilere Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr.Faik Özşahin tarafından bir takım hediye ve teşekkür belgeleri taktim edildi.

SAĞLIK 14.06.2014 18:02:24 17 0
Tütün ve Tütün Ürünlerinin zararları resimlendi
Rize'de, 'Tütün ve Tütün Ürünlerinin Zararları' konulu ilkokul öğrencileri arasında resim, ortaokul öğrencileri arasında şiir ve lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışmalarıdüzenlendi.

Dünya Tütünsüz Günü etkinlikleri kapsamında Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Tütün ve Madde Bağımlılığı Birimi koordinatörlüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle il genelindeki tüm okullarda 'Tütün ve Tütün Ürünlerinin Zararları' konulu ilkokul öğrencileri arasında resim, Ortaokul öğrencileri arasında şiir ve lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Yarışmada Resim dalında TOKİ İlkokulu öğrencisi Esmanur Fil birinci, Kurtuluş İlkokulu öğrencisi Bestenaz Kaya ikinci ve A.Mesut Yılmaz İlkokulu'dan Selim Can Üst ise üçüncü oldu. Şiir yarışmasında ise Kurtuluş Ortaokulu Öğrencisi İrem Hazır birinci, Alparslan Ortaokulu öğrencisi Mehmet Boran Yazıcı ikicinci ve Sesli Kaya Ziya Okutan Ortaokulu'dan Miraç Kurtoğlu isimli öğrencide üçüncü oldu. Kompozisyon yarışmasında da Ekrem Orhon Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Beyza Cayman birinci, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi öğrencisi Derya Yılmaz ikinci ve Kalkandere Çok Programlı Lisesiden Hamide Yılmaz isimli öğrenci ise üçüncü oldu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı