Tepe’den Ali Cansu’ya teşekkür

Tepe’den Ali Cansu’ya teşekkür

SAĞLIK 20.09.2019 13:07:52 42 0
Tepe’den Ali Cansu’ya teşekkür

Rize İl Sağlık Müdür Dr. Mustafa Tepe, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof.Dr. Ali Cansu’ya sunduğu hizmet ve yardımseverliğinden dolayı teşekkür etti.

Tepe, “Rize’den ileri tetkik ve tedavi için gönderdikleri hasta ve hasta yakınlarına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka, 24 saat esaslı yardıma koşması, üst düzey fedakadarlığının yanında profesyonel iş ahlakından dolayı Prof.Dr. Ali Cansu’ya Rize olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bilindiği üzere ilimizde Çocuk Nöroloji Uzmanı olmamasından dolayı hizmet alması gereken hastalarımızı en yakın il olan Trabzon’a gönderdiklerini söyleyen Tepe, şunları kaydetti:

“Bizler gibi Artvin, Gümüşhane ve Giresun gibi iller de hastalarını Trabzon iline göndermek zorunda kalıyor. Bu alanda bölgeye hizmet veren değerli hocamız hiçbir hasta ayrımı yapmadan tüm hastalarımıza cansiperane ve özveriyle hizmet sunmaktadır. Rize’den gönderdiğimiz hastalar da karşılaştıkları şefkatten ve ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ediyor. Yaşadıklarını memnuniyeti gelip bizimle paylaşan hasta yakınlarının düşünceleri karşısında bizler de hocamıza minnet duygularımızı iletmeyi borç bildik.”

İhtiyaç duyduğumuz Çocuk Nöroloji Uzmanının Rize’ye kazandırabilmesi için hocamızın da büyük gayret gösterdiğini belirten Tepe, “Kendi yetiştirdiği bir uzmanın ilimizde hizmet etmesi için yoğun çaba göstermiştir. Fakat nitelikli ve yetişmiş uzman sayısının ülke genelinde çok az olmasından dolayı Bakanlığımız ihtiyacın ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu illere göre planlama yapmaktadır. Hali hazırda talebimiz ve ihtiyacımız mevcut olmakla beraber en kısa zamanda da çocuk nöroloji uzmanının ilimize kazandırılabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı