Şiddetle Mücadele Vakfı Arasında Protokol İmzalandı

Rize’de, Karadeniz Bölgesi’nde, ülke düzeyinde ve uluslararası alanda ortaklaşa veya yardımlaşarak yapılacak çalışmalarla ilgili olarak RTE Üniversitesi Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Şiddetle Mücadele Vakfı ara

SAĞLIK 30.03.2018 07:44:38 25 0
Şiddetle Mücadele Vakfı Arasında Protokol İmzalandı

Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Şiddetle Mücadele Vakfı Genel Başkanı Adem SOLAK, Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER, Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ali GÜVELOĞLU, Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Eyüp KUL, Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Yeliz USTA, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Seven ERDOĞAN, İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ümit ERKAN, Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇAĞLAK ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sait ÇALKA katıldı.
İmza töreninde bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 10 yıllığına imzalanan protokol kapsamında, Üniversitenin Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Şiddetle Mücadele Vakfı arasında insan ve toplum konularında ihtiyaç duyulan çeşitli sosyal projelerin ortaklaşa geliştirilmesi ve yürütülmesi çalışmalarını gerçekleştirmek, her türlü bilimsel, eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyette bulunmak, her türlü şiddete karşı ortaklaşa, önleyici rehberlik, koruyucu hukuk ve onarıcı adalet projeleri ve etkin hizmet modelleri geliştirmek, eğitim, basın-yayın, turizm, kültür, sanat, iktisat alanlarında ortak çalışmalar yapmak, insan hakları ve demokrasi kültürünü güçlendirecek projeler geliştirmek, mutlu ve sağlıklı nesillerden oluşan bir toplum bağlamında vatandaşların “ortak şehir kültürü” değerlerinde buluşmalarını güçlendirici çalışmalar yapmak amacıyla işbirliği anlaşması imzalandığını belirterek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.
Şiddetle Mücadele Vakfı Genel Başkanı Adem SOLAK ise protokol kapsamındaki faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde, protokol konuları bağlamında yürütülecek projelerde bilgi ve dokümanlara ulaşmada Üniversitenin sağlayacağı imkanların önemini ifade ederek işbirliğinin hayırlı olmasını diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI