SİBEL KAVAKLI’NIN ÖRNEK DAVRANIŞI TAKDİR TOPLUYOR

SİBEL KAVAKLI’NIN ÖRNEK DAVRANIŞI TAKDİR TOPLUYOR

SAĞLIK 13.03.2019 10:05:55 28 0
SİBEL KAVAKLI’NIN ÖRNEK DAVRANIŞI TAKDİR TOPLUYOR

Hayati Akbaş

İSTANBUL-Karaciğer yetmezliği teşhisi konulan İstanbul Arhavililer Derneği (İSTAD) Eski Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda İş Adamı Hakan Gür, Arhavili hemşerisi Sibel Kavaklı’dan alınan karaciğer nakliyle hayata tutundu. Kavaklı’nın bu duyarlı davranışı ilçede oldukça ses getirerek takdir topladı.

Geçtiğimiz günlerde İSTAD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sosyal medyadan duyurulan karaciğer çapraz nakil haberi üzerine, kan grubunun tuttuğunu ve gerekli tetkiklerin yapılmasını istediğini ileten Sibel Kavaklı, ertesi gün İstanbul’a gitti. Yapılan kontrollerin ardından karaciğer nakil operasyonu için ameliyat masasına yatan Kavaklı, karaciğerinden alınan doku ile Hakan Gür için umut ışığı oldu. Başarılı geçen ameliyatın ardından Kavaklı ’nın tedavisi ayakta yapıldı. Arhavi’nin sevilen simalarından Hakan Gür’ün ise bir süre daha hastanede kalacağı belirtildi.

Sosyal medyadan haberi duyduğu an tereddüt etmeden karaciğer naklini gerçekleştirmek istediğini dile getiren Kavaklı, bir gün hepimizin böyle sağlık problemleri yaşayabileceğimiz bilincinde olmamız gerektiğinin altını çizip herkesi organ bağışı konusunda gönüllü olmaya davet etti. Hakan Gür’ün ailesi ve İSTAD Yönetim Kurulu üyeleri, Kavaklı’nın örnek bir davranış sergilediğini belirtip minnettar olduklarını dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI