SAĞLIK HEPİMİZ İÇİN DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülkemiz genelindeki tüm il ve ilçelerde eşzamanlı olarak “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla bugüne kadarki en kapsamlı denetim gerçekleştirildi

SAĞLIK 12.08.2020 09:29:36 35 0
SAĞLIK HEPİMİZ İÇİN DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

MURGUL-Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülkemiz genelindeki tüm il ve ilçelerde eşzamanlı olarak “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla bugüne kadarki en kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

Murgul Kaymakamı Kemal Balaban’ın bizzat katıldığı denetimde, kendisine, İlçe Belediye Başkanı Hasan Çavuş, İlçe Jandarma Komutanı Erol Erkorkmaz ve İlçe Emniyet Amir V. Ahmet Kayaöz eşlik etti.

Gerçekleştirilen denetimde sosyal mesafe ve maske kullanımı hususlarında hassasiyet gösterilerek ilçede çarşı merkezinde bulunan alışveriş merkezleri, lokanta, kafe, kıraathane, berberler ve diğer iş yerleri kontrol edildi.

Kaymakam Kemal Balaban; “Covid-19 ile mücadele kapsamında toplumsal duyarlılığı artırma, toplumumuzun sağlığı ve güvenliği için denetimlerin bugüne özgü olmadığı, süreklilik arz edecek şekilde devam edeceğini” dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI