Rizespor Fenerbahçe karşılaşasında ilgi çeken Pankart

Çaykur Rizespor, “ sigara, uyuşturucu, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan korunulması amacıyla Fenerbahçe ile oynanan futbol müsabakasına toplum bilincini arttırıcı “Bağımlı Olma, Özgür Ol – Hayde Parkalum Hayde R

SAĞLIK 1.10.2018 11:14:29 64 0
Rizespor Fenerbahçe karşılaşasında ilgi çeken Pankart

RİZE-Çaykur Rizespor, Rize Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından yürütülen bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen farkındalık faaliyetleri kapsamında Çaykur Didi Stadyumunda oynanan ve 3-0 üstünlüğü ile sona eren maçta “Bağımlı Olma, Özgür Ol – Hayde Parkalum Hayde Rize” pankartı ile çıkarak, yürütülen sosyal sorumluluk projesine destek oldu.


Bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan etkinlik hem ekranları başındaki futbolseverler hem de futbol müsabakasını izlemek için tribünleri dolduran binlerce vatandaşımız tarafından büyük destek gördü.

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, “ Toplumun alkol, sigara, madde bağımlılığı ve internet gibi kötü alışkanlıklardan kurtulması için toplum bilincini arttırmaya ve farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, bizlere her zaman destek olan Çaykur Rizespor kulübümüze ile taraflarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI