RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN TÜRK KIZILAY’INA KAN BAĞIŞI

Rize Emniyet İl Müdürü Nurettin GÖKDUMAN ve beraberindeki çok sayıda polis memuru, Türk Kızılay’ının Rize Kan toplama seyyar ekibine kan bağışında bulundular.

SAĞLIK 30.07.2020 09:02:52 33 0
RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN TÜRK KIZILAY’INA KAN BAĞIŞI

Rize İl Emniyet Müdürlüğü-Türk Kızılay’ı iş birliği ile gerçekleşen etkinlikte birçok gönüllü Emniyet mensubuna Kızılay Doktoru ve görevli hemşireleri tarafından yapılan kan verebilir testinin ardından kan bağışında bulundular. Yeni tıp Kovid-19 salgını sürecinde kan stoklarının kritik seviyelere inmesi sebebiyle, Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak Türk Kızılay’ı ile birlikte ortak bir çalışma yürüterek, bir gün boyunca yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN’ın ve Emniyet personellerinin katılımıyla “Kan Bağışı Etkinliği” gerçekleştirildi. Rize İl Emniyet Müdürlüğü-Türk Kızılay’ı iş birliği ile gerçekleşen etkinlikte birçok gönüllü emniyet mensubu kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay Rize Şube Başkanı Bahattin KARALİ, “Türkiye genelinde ve de Rize ilimizde kovid-19 salgını nedeniyle kanan en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, çalışmaların takdir ettiğimiz, Rize İl Emniyet Müdürümüz sn. Nurettin Gökduman başkanlığında personelinin Türk Kızılay’ı Rize Şubesine vermiş oldukları onlarca kan bağışına minnettarız. İnsanların en zor anlarında yanında olan ve bağışlamış oldukları kanlarla her zaman Türk Kızılay’ının yanında olan, Rize Emniyet Müdürümüzden ve teşkilat mensuplarından Allah razı olsun. Şahsım ve Türk Kızılay’ımız adına kendilerine şükranlarımız sunuyoruz.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI