Rize'de Prof.Dr.Turan Erdoğan'ın ölümü sevenlerini üzdü

Rize İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda "Hakkın rahmetine kavuşan hocamıza Yüce Allah'tan Rahmet, Ailesine ve Yakınlarına Sabırlar diler, tüm sağlık camiasının başı sağ olsun."dedi

SAĞLIK 13.08.2020 15:44:42 39 0
Rize

Uzun zamandır ilimizde kardiyoloji alanında büyük hizmetleri bulunan sadece tıbbi bilgi ve yeteneği değil; üstün insani vasıflarıyla da halkımızın ve sağlık camiasının gönlünde taht kuran çok kıymetli hocamız Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Turan Erdoğan’ı geçirdiği beyin kanaması sonucu kaybetmenin derin acısını ve üzüntüsünü yaşamaktayız.' diyen Rize İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı açıkmalarda şu ifadelere yer verdi.

'Kıymetli hocamız için yarın Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde sağlık çalışanlarının katılacağı veda töreni düzenlenecektir.

Hocamızın Cenaze namazı ise 14 Ağustos 2020 Cuma günü (Yarın) ikindi namazına müteakip Trabzon İli Çaykara İlçesine bağlı Taşkıran Köyünde kılınacaktır. Merhumun cenazesi aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkın rahmetine kavuşan hocamıza Yüce Allah'tan Rahmet, Ailesine ve Yakınlarına Sabırlar diler, tüm sağlık camiasının başısağolsun.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı