Rıdvan Şükür; “Sağlık için Yürüyün”.

Sağlık için yürümenin hareketsiz yaşamlar için bir gereklilik olduğunu söyleyen Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, spor yapmanın hem fiziksel hem de ruhsal yönden insanın kendisini iyi hissettirdiğini, doğada sporun ise yürümekle

SAĞLIK 5.09.2016 07:44:22 14 0
Rıdvan Şükür; “Sağlık için Yürüyün”.
Yürümeyi alışkanlık haline getirin.
Tempolu yürümenin kalp kasımız dahil bütün vücut kaslarımızı kuvvetlendirdiğini ve daha etkin çalışmasını sağladığını söyleyen Şükür, yürüyüşlerimizde tempolu olmasının beynimize daha fazla oksijenin gitmesini sağladığını, kan basıncımızı düzenlediğini belirtti.

Yapabilenlere öncelikle sağlık kontrollerini yaptırarak koşmayı tavsiye ettiğini söyleyen Şükür,  koşmaya uzak olanlara tempolu yürümeyi önerdiğini ifade etti. En kolay sporun yürüyüş olduğunu, spor salonlarına vakit ve para ayıramayanlara açık havada yürümeyi önerdiğini ifade eden Şükür, açık havada rahat bir spor ayakkabısı ile yürümenin bir alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini ifade etti. 

 Açık havada fırsat oluşturarak sıkılmadan kişisel sağlığı için yürüyebileceğini söyleyen Şükür, bunun için yaş sınırı olmadığını ifade etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI