PAZAR’DA UZMAN PERSONELLERİYLE “ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ”

Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi 01.01.2020 tarihinden itibaren Pazar ilçesi kaymakamlık binasında hizmet sunmaya başladı.

SAĞLIK 13.10.2020 09:32:50 45 0
PAZAR’DA UZMAN PERSONELLERİYLE “ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ”

Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi 01.01.2020 tarihinden itibaren Pazar ilçesi kaymakamlık binasında hizmet sunmaya başladı.

Kurumumuz, alanında uzman personelleriyle ÇAYELİ, PAZAR, ARDEŞEN, FINDIKLI, ÇAMLIHEMŞİN ve HEMŞİN ilçelerine yönelik, öğrenci ve yetişkin HER YAŞTAN bireye ÜCRETSİZ Psikolojik Danışmanlık/Rehberlik ve Özel Eğitim alanlarında hizmet vermektedir. İfadelerinin kullanıldığı açıklamalarda “Depresyon, anksiyete, duygudurum bozuklukları, sosyal fobi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, teknoloji bağımlılığı, aile içi iletişim problemleri, psikosoyal koruma,önleme ve krize müdahale hizmetleri, öğrencilere yönelik akademik başarısızlık, okula uyum problemleri, sınav kaygısı, kariyer danışmanlığı, meslek seçimi gibi alanlarda eğitim danışmanlığı hizmetleri, ailelere ihtiyaç duyduğu konularda bilgi vermek ve gerekli becerileri kazandırmak amacıyla aile rehberliği hizmetleri gibi konularda Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti sunulmaktadır. ”denildi.

Vatandaşların bilgilendirilmesi için kurum tarafından yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi.

“Ayrıca Özel Eğitim alanında ihtiyaç duyan öğrencilerimize PANDEMİ (Covit-19) tedbirleri uygulanarak bireysel incelemeler yapılmakta, tanılama sonucunda öğrencilerimize ve ailelerine gerekli yönlendirmeler sonucunda her türlü destek verilmektedir.

Randevu sistemi ile hizmet veren Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanlarında destek almak isteyen bireylerin 0464 612 56 56 numaralı telefondan randevu almaları yeterli olacaktır.”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı