Ortaklaşa 15. Zehirlenmeler Geliştirme Kursu Düzenlendi

15. Zehirlenmeler Geliştirme Kursu Düzenlendi

SAĞLIK 22.08.2017 13:14:17 19 0
Ortaklaşa 15. Zehirlenmeler Geliştirme Kursu Düzenlendi

RTE Üniversitesi, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Klinik Toksikoloji Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “15. Zehirlenmeler Geliştirme Kursu” 19 Ağustos 2017 tarihinde Rize Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kurs başkanlığını Klinik Toksikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Lale KARABIYIK’ın yaptığı “15. Zehirlenmeler Geliştirme Kursu”nda, Prof. Dr. Hülya ULUSOY, Prof. Dr. İsmail CİNEL, Prof. Dr. Leyla İYİLİKÇİ, Prof. Dr. Demet AYDIN,  Doç. Dr. Hülya TÜRKAN, Yrd. Doç. Dr. Sevgi KESİCİ tarafından, Zehirlenmelerde Tanı Tedavi ve Yoğun Bakım, Karbonmonoksit Zehirlenmeleri, Alkollerle Zehirlenme, Siyanür ve Ağır Metallerle Zehirlenmeler, Mantar Zehirlenmeleri, Tarım İlaçları ile Zehirlenmeler, Hayvan Isırık ve Sokmaları ve Deli Bal Zehirlenmeleri gibi çeşitli zehirlenme etkenleri konusunda güncel bilgiler aktarıldı.

Sekreteryalığını Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet ŞEN, Yrd. Doç. Dr. Başar ERDİVANLI ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sevgi KESİCİ’nin yaptığı kursun sonunda, Rize yanı sıra Trabzon, Erzurum ve Artvin’den gelen kursiyerlere sertifika verildi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı