Lösemi hastasına yardım elini uzattı

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Hopa’da yaşayan engelli çiftin lösemi hastası çocuğuna yardım elini uzattı.

SAĞLIK 28.02.2018 09:05:15 22 0
Lösemi hastasına yardım elini uzattı
Ziyarette, doğuştan bedensel engelli Nail Kaya, yaklaşık bir ay önce rahatsızlanan ilkokul 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki oğlu Batuhan Kaya için doktorların lösemi hastalığı tanısı koyduklarını dile getrdi.
Trabzon Teknik Üniversitesi Farabi Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmasının ardından zor günler geçirdiklerini dile getiren baba Kaya” Eşim de bende doğuştan bedensel engelliyiz. Küçük oğlum bir ay önce rahatsızlandı ve doktorlar lösemi hastası olduğunu söylediler. Çocuğumun tedavisi Trabzon Farabi Hastanesinde devam ediyor. Bizler Hopa’da yaşıyoruz. Eşim de bende bedensel engelliyiz. Oğlumuzun bakıma ihtiyacı var. Hastanedeki yatarak tedavi gören oğluma akrabalarımız ve komşularımız refakat ediyor. Ancak eşim ve ben oğlumuzu çok özlüyoruz o da bizleri çok özlüyor. Rabbimizden en büyük temennimiz kısa sürede oğlumuzun sağlığına kavuşmasıdır.” dedi.
Trabzon’da tedavi gören oğlunu çok özlediğini kaydeden Kaya, maddi durumları iyi olmadığından Trabzon’a her zaman gidemediğini ifade ederek, Vali Doğanay’dan ulaşım konusunda maddi yardım talebinde bulundu.
-Vali Doğanay, ulaşım taleplerini anında karşıladı
Aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Doğanay ise, valilik olarak her zaman ailenin yanlarında olduklarını belirterek, telefonlarının herkese günün 24 saati açık olduğunu söyledi.
Doğanay, ailenin ulaşım konusundaki maddi taleplerini ise makamına çağırdığı ilgili kurum amirine talimat vererek anında karşıladı.
Artvin Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI