Kürtajda patlama yaşanıyor

Bilgi ve belge isteyen üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşsün” dedi.

SAĞLIK 9.11.2013 16:26:26 8 0
Kürtajda patlama yaşanıyor


SAĞLIK Bakanlığı Müşaviri Dr. Ahmet Özdinç, Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın başlattığı öğrenci evi tartışmasına twitter’den katıldı. Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlama olduğunu öne süren Özdinç, “Bilgi ve belge isteyen üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşsün” dedi.

SAĞLIK Bakanlığı Müşaviri Doktor Ahmet Özdinç, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evleriyle ilgili başlattığı tartışmaya Twitter’dan katılarak, “Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlama olduğunu” öne sürdü. Özdinç, “Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurusundaki patlamasını görmezden mi geleceğiz!” dedi ve kanıt olarak “üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşülmesini” önerdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evleri ile ilgili yaptığı açıklamalar tartışılırken Sağlık Bakanlığı Müşaviri Doktor Ahmet Özdinç de bu tartışmaya ilginç bir iddiayla katıldı ve “Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlamasını görmezden mi geleceğiz?” diye sordu.

Bu tweet üzerine “iddiasını hangi araştırmayla temellendirdiğini” soran Doktor Alp Sirman’a, Özdinç, “Üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşmenizi öneririm” yanıtını verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı