Kötü ağız kokusuna dur deyin

Kötü ağız kokusuna maruz kalmak sosyal hayatı olumsuz etkileyen sebeplerden biridir.

SAĞLIK 22.09.2014 18:11:08 11 0
Kötü ağız kokusuna dur deyin
Oldukça rahatsız edici olan ağız kokusu basit birkaç çözüm yoluyla halledilebilir. Günlük ağız bakımınızı ağız bakım suyu kullanarak tamamladığınızda, ağızda ulaşılması güç alanlar da derinlemesine temizlenir.

SU AĞIZDAKİ BAKTERİLERİ AZALTIYOR

Özellikle, ağızda bulunan bakteriler gece uyurken hızlı bir şekilde artar. Yatmadan önce yapılan ağız bakımı, mutlaka ağız bakım ürünü ile tamamlanmalıdır.
Bol su içmek tükürüksel kokuyu gidermeye ve ağız içindeki bakterilerin minimumda tutulmasına yardımcı oluyor. Daha fazla su içerek ağız kokusunu giderin.

NEFES KOKUSUNUN KAYNAĞINI BULUN

Bademcik iltihabı, akciğer enfeksiyonları, böbrek ve karaciğer hastalıkları, sigara faktörü, stres gibi birçok nedenden dolayı ağız kokusuyla başa çıkamıyor olabilirsiniz. Eğer kötü nefes kokunuzun sebebi bu faktörler değilse; bakteri plağı, diş eti hastalıkları gibi yetersiz ağız bakımının sebep olduğu genel problemlerden kaynaklanıyordur.

Dilinizi de fırçalayın

Dil üzerinde kötü kokulu bakteriler barınır. Bunlar ağız kokusuna sebep olabilir. Kurtulmak için diş fırçalarken yavaşça, tahriş etmeden ve yumuşak fırça darbeleriyle dilinizi de fırçalayın.
on5yirmi5
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı