KAYMAKAM KONTROLE ÇIKTI.

Hopa Kaymakam Abdurrezzak Canpolat Covid-19 hastalığına yakalanıp evde tedavi gören hastaları kurallara uyup-uymadıklarını kontrol etmek için evlerinde ziyaret etti.

SAĞLIK 2.09.2020 13:10:56 25 0
KAYMAKAM KONTROLE ÇIKTI.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydin ve Şube Müdürü Gürseli Seçkin ile beraber Hopa İlçemizde covid-19 hastalığına yakalanarak evde tedavileri süren vatandaşlarımız ile temaslı vatandaşlarımızı karantina kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etmek ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için evlerinde ziyaret etti.

Bu süre zarfında Hopa hasta olan ve temaslı durumunda olan vatandaşların karantina kurallarına uymaları virüsle mücadelede önem arz ettiğini söyleyen Canpolat “Hopalı vatandaşlarımızdan bu süre zarfında hastaları evinde ziyaret etmemeleri, misafir kabul etmemeleri toplu organizasyonlardan uzak durmaları ve maske, mesafe, temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum.

Vatandaşlarımızdan istirhamımız yakınlarından hasta olan vatandaşlarımızı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmesi bu süreçte yalnız bırakmamaları hastalarımızın morali açısından çok önemlidir” açıklamasında bulundu..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI