İNSAN HAKLARI İLÇE KURULUNDAN HASTANE ZİYARETİ

İNSAN HAKLARI İLÇE KURULUNDAN HASTANE ZİYARETİ

SAĞLIK 12.12.2018 09:56:58 12 0
İNSAN HAKLARI İLÇE KURULUNDAN HASTANE ZİYARETİ

Borçka İnsan Hakları İlçe Kurulu Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ve Komisyon Üyeleri ile birlikte Borçka Devlet Hastanesini ziyaret etti

Hayati Akbaş

BORÇKA-İnsan Hakları İlçe Kurulu Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ve Komisyon Üyeleri Borçka Devlet Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Op. Dr. Ahmet Kibar, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Erdinç ve diğer yetkililer eşliğinde Borçka Devlet Hastanesinde yatan servislerde ve diyaliz ünitesindeki tüm hastaları ziyaret edilerek isteklerinin olup olmadığını sordular.

Kurul üyeleri “tüm doktor ve hemşirelerin davranışlarından memnun musunuz”, “hasta hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulunuluyor mu” gibi sorular sordular. Kaymakam Türker ziyaret hakkında hastalara bilgi verdi. Ve İnsan Hakları etkinlikleri kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hastanede yatan hastalar tarafından sağlık hizmetlerinde, hizmet ve bilgilendirilme konularında hiçbir olumsuzlukların olunmadığını aksine çok güzel sağlık hizmetlerini alabildiklerini, istedikleri anda hasta hakları çerçevesinde gerekli tıbbi bilgilendirilme cevaplarını alabildiklerini söylediler.

Bazı hasta yakınları bazı branşlarda doktor olmamasının sıkıntı yarattığını ve bu branşlara doktor ataması talebinde bulundular.

Borçka İnsan Hakları Kurulu üyeleri ziyaretlerin ardından Hastane Başhekimi KBB Uzmanı Op. Dr. Ahmet Kibar makamında ziyaret ettiler. Başhekim Kibar Kaymakam Türker ve kurul üyelerine hastane leri hakkında bilgiler verdikten sonra ziyarette sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı