FEDAKÂR SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Hopa Devlet Hastanesi Acil Servisi ve Radyoloji Birimi çalışanları, hastaları tarafından takdir edildi.

SAĞLIK 4.12.2020 11:17:52 18 0
FEDAKÂR SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Hayati Akbaş

HOPA-Ülkemizde olduğu gibi ilimiz Artvin ve ilçelerinde de koronavirüsle mücadele kararlılıkla devam ediyor. Şüphesiz ki bu mücadelenin başkahramanları sağlık çalışanları. Gecesini gündüzüne katarak günlerce evlerinden, ailelerden uzak kalarak bu mücadelede öncülük eden sağlık çalışanları hastaları tarafından anlamlı bir davranış ile teşekkür belgesine laik görüldüler.

Hopa Devlet Hastanesi’nde yaşanan bu anlamlı olay Acil Servisi ve Radyoloji Birimi çalışanlarını mutlu etmeye yetti. Hastalar, Acil Servisi ve Radyoloji Birimi çalışanlarına göstermiş oldukları fedakârlıktan ötürü bir teşekkür belgesi hazırladılar. Hastane yönetimi ise hastaların bu anlamlı davranışları için memnuniyetlerini belirterek şu açıklamada bulunuldu:

“Acil Servisi ve Radyoloji Birimi çalışanları hastalar tarafından takdir edilmiştir. Hastane yönetimimiz bu yoğun süreçte canla başla hizmetleri aksatmadan yürüten tüm çalışanlarımıza teşekkür ederek bu birimlere belgelerini takdim etti. Hastalarımıza bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.”

Koronavirüs tehlikesinin geçmediği bu günlerde bizler de; başta sağlık çalışanlarının özverisine destek olmak, kendi sağlığımız ve toplum sağlığını korumak adına MASKE+MESAFE+TEMİZLİK kurallarından kesinlikle taviz vermeyelim. Koronavirüsle yapılan topyekûn mücadelede zafer bizlerin olacak


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı