ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

SAĞLIK 16.05.2018 07:48:19 14 0
ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

10-16 Mayıs tarihleri arasını kapsayan Engelliler Haftası, Cumhuriyet İlk/Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile kutlandı.

Hayati Akbaş

ARHAVİ-10-16 Mayıs tarihleri arasını kapsayan Engelliler Haftası, Cumhuriyet İlk/Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile kutlandı. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Cumhuriyet İlk/Ortaokulu’nun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapılıp şiirler okundu. Ardından skeç ve tiyatro gösterileri yapıldı. Ardından kutlama programında engelli öğrenciler tarafından sunulan gösteriler izleyemeye gelenler tarafından çok beğenildi. Tüm engelleri kaldıran, mutlulukları gözlerindeki okunan bu çok özel insanlarımız adeta tüm sorunlarını bir günlüğüne bir kenara atmışlardı. Program çekinilen fotoğrafların ardından son buldu.GE


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI