DOWN SENDROMLU MELEK İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ

DOWN SENDROMLU MELEK İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ

SAĞLIK 23.03.2019 11:07:37 11 0
DOWN SENDROMLU MELEK İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü nedeniyle Vakıfbank İlkokulu öğrencisi Melek Keskin İçin öğretmenleri, öğrencileri ve ailesi tarafından program düzenlendi.

Vakıfbank İlkokulu özel eğitim öğrencisi Melek Keskin için düzenlenen programa Genel Müdür Dr. Sadri Şensoy, Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, kurum amirleri, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Recep Kaya, Özcan Köse, Vakıfbank Okul müdürü Ahmet Buz, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Melek Keskin’in ailesi katıldı.

Genel Müdür Dr. Sadri Şensoy, programdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Melek Keskin’i ailesini, öğretmenlerini ve Melek’in arkadaşlarını ve velileri tebrik etti. Genel Müdür Dr. Sadri Şensoy bu, kıymetli öğrencimiz Melek’in yazdığı bir başarı hikâyesidir. Bu başarı hikâyesi çocuğumuzun ailesiyle birlikte, okulun, öğretmenlerin, sınıf arkadaşlarının ve öğrenci velilerinin ortak gayretleri ve fedakarlıklarıyla gerçekleşmiştir. Bu başarıya katkı sunan herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum dedi.

İl Mili Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci de okuma, yazmayı, İngilizce konuşmayı öğrenen Melek Keskin’i tebrik ederek, kendisine Melek Keskin tarafından yazılan mektubu katılımcılara okudu.

Öğretmen ve öğrencilerin sergilediği birçok güzel etkinliğin yer aldığı program, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin akabinde sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı