COVİD DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Hopa’da son günlerde Covid-Pozitif vaka sayılarında artış yaşanması üzerine Güvenlik güçlerinin denetimleri aralıksız sürdürülmeye başlandı.

SAĞLIK 20.04.2021 12:01:27 30 0
COVİD DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da son günlerde Covid-Pozitif vaka sayılarında artış yaşanması üzerine Güvenlik güçlerinin denetimleri aralıksız sürdürülmeye başlandı.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy ile birlikte Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Polis uygulama noktalarını denetleyerek alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Denetlemelere bizzat katılan Kaymakam Canpolat “alınan tedbirler ve uygulamalar vatandaşlarımızın sağlığı için. Kısıtlama kuralına uyan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

Yapılan açıklamada 17-18.04.2021 tarihinde Emniyet Görevlilerinin Hopa ilçesinde sokağa çıkma yasağı kapsamında yaptığı denetlemelerde;

-1100 kişinin sorgusunun yapıldığı ve bunlardan 15 kişiye 'Sokağa Çıkma Yasağını' ihlalden ve 3 kişiye de 'Maske Takmamaktan' idari para cezası uygulandığı ifade edildi.

Hopa’da hafta başı nedeniyle tedbirlere ek olarak Çevik Kuvvet ekiplerinin de ilçe merkezinde ve ana caddelerde sosyal mesafe ve maske denetimine ek olarak HES kodu kontrolü yapmaları gözlerden kaçmadı

Vatandaşlar bu denetimlerin aralıksız devam etmesini beklediklerini, duyarsız ve sorumsuz kişilerin bundan başka anlayacakları bir yol kalmadığını ifade ederek Güvenlik güçlerine teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı