Çırakoğlu Vali Yazıcı'yı ziyaret etti

Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Rize Eski Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, önce Rize Valisi Ersin Yazıcı, ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri mesl

SAĞLIK 19.08.2014 15:54:55 14 0
Çırakoğlu Vali Yazıcı
Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın memleketi Düzce İlinde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten, Rize Devlet Hastanesi Eski Başhekimi, Ak Parti Rize Eski Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, Rize Valiliğe görevinde üstün başarılar diledi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, 'Edindiğim bilgiler sonucunda sağlık sektöründe Rize eski Devlet hastanesinde uzun yıllar başhekimlik ve genel cerrah olarak hastalarına yönelik gerçekleştirmiş olduğu başarılı ameliyatlarla geçmişte Rize'mizin önemli sağlık yöneticisi ve genel cerrahlarından olan, Rize eski Milletvekilimiz Lüfti beyin memleketim, Düzce İlimizde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütmesinden büyük sevinç duymaktayız. Tecrübeli bir yönetici olarak başta Düzce Devlet hastanemizin yenilenmesi noktasındaki çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Sayın Genel Sekreterin, Karadeniz insanının ağırlıklı olarak yaşadığı ve bir Karadeniz şehri olan Düzce ilimizle ilgili çok müspet insanı tespit ve methiyelerinin gerçekliği ülkemizce malumdur. Bir Karadenizli olarak bu duyguları karşısında gururlandım. İnşallah bendeniz Rize'de hemşerin, sayın eski vekilimizde Düzce'de halkımızın huzur, refah ve mutluluğu için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.

Rize Eski Milletvekili ve Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreteri Dr. Lütfi Çırakoğlu, 'Karadeniz bölgesinin her ilinde bilhassa Rize, Ordu ve Trabzon İllerinden binlerce insanımızın asırlar önce bir ticaret, bir sanayi, bir tarım şehri olarak gittikleri ve bugün başta ticaret ve tarım olmak üzere çok başarılı oldukları Düzce ilimizde dışarıdan bu şehre hizmet vermeye gelenlere bakış acısı ve sahiplenme duygusu ülkemizde örnek gösterilecek illerimizdendir. Genç sayılacak yaşta Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde devletimizi temsilen bir çok farklı görevleri başarı ile ifa eden, Sayın Valizimi Ersin Yazıcı'nın düzce ilinde çok asıl bir ailenin evladı olarak tanınıp sevilmesi ve sayılmasından ben de gurur duydum. Bu intibaları bugün beraber paylaştık. İnşallah biz Düzce'de, kendileri de çok sevdiği Rize ilimde hayırlı ve kalıcı hizmetler vermek için çalışmaktayız.'dedi. Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Rize Eski milletvekili Dr. Lüfti Çırakoğlu, Rize Valisine ziyaretin ardından, 30 mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Rize Belediye Başkanlığına seçilen ve Ankara'da Gazi üniversitesindeki Akademik görevinden tanıdığı ve dostluğu bulunan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında tebrik ederek, çalışmalarında her zaman yanında olduğunu ve Ankara Akademik alanda elde ettiği başarılarının, Rize Belediye Başkanı olarak devam etmesini diledi.
Haber: B. Ali Kavalcı
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı