“CENİN” İSİMLİ ROMANA YOĞUN BEĞENİ

Organ Nakli, Kürtaj ve Bağımlılık Konularında Farkındalık oluşturan, şair yazar Adem EFİLOĞLU’nun, Cenin isimli romanı yoğun ilgi görüyor.

SAĞLIK 9.11.2018 08:32:57 33 0
“CENİN” İSİMLİ ROMANA YOĞUN BEĞENİ

RİZE-Tanınmış şair yazar, Adem Efiloğlunun, ilk şiir kitabı, “Yazman Yanmaktır” kitabının ardından, ilmek yayınları tarafından çıkan, Cenin, yaşatmak bu kadar kolayken... İsimli 335 sayfalık roman kitabı başta bayan okuyucular ve genç okuyucuları olmak üzere yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Roman okuyucuları tarafından çok beğenilen, Cenin isimli romanı ile ilgili konuşan, şair, yazar Adem Efiloğlu, “Kürtaj yapanlara ve bağımlılara dair haberleri duymuş veyahut okumuşsundur. Bu konular çok yakınında yaşanmadığı için sendeki tesiri fazla olmamış olabilir. Hâlbuki bu konuların çözümünde sana büyük iş düşüyor. Heyecanlı olayların iç içe geçtiği bu romanda, bahsi geçen konulara dair farkındalık kazanacaksın. Var oluş sancısıyla yok sayılan ama yokluğun da aslında bir varlık ihbarı olduğu garantisiyle kendimizi zaman zaman kaybettiğimiz ve her yeni zaferde bizler Allah katında makbul bir kul olmayı hedeflerken günahlarımız ile temize geçtiğimiz dün öbekli yarın denen açılım… Yaşamak, her haliyle en büyük mücadelenin bizatihi kendisi. Farkında olmadığımızı sağlığımızı kaybettiğimizde acaba neler neler düşünürüz. O görünmeyen hayatın içinde kendimiz de yer alınca ne yaparız?” şeklinde açıkladı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı