BİR YANDAN TEBRİK,DİĞER YANDAN SUS KONUŞMA!

KANSER'E ÇÖZÜM RİZE'DEN GELİNCE İŞLER KARIŞTI!

SAĞLIK 10.10.2013 16:06:06 32 2
BİR YANDAN TEBRİK,DİĞER YANDAN SUS KONUŞMA!

Prof. Dr. Halis Süleyman'ın, 8 yıldır sürdürdüğü çalışma ile elde ettikleri maddeyi hayvanlar ile 'Karsinom' adı verilen hücre kültüründe denediklerini ve yüzde 90 ila yüzde 100 oranında kanser hücrelerini öldürdüğünü belirlediklerini açıklaması geniş yankı buldu.

RTEÜ Rektörlüğü, Prof.Dr. Halis Süleyman'dan bu konuda konuşmamasını istedi. Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin Karaman, dünya çapında yankı bulan açıklamaların medya üzerinden sürdürülmesinin çeşitli sakıncalar içerebileceği gerekçesiyle hocaya açıklama yapmaması yönünde telkinde bulunduklarını söyledi. Prof.Dr. Karaman, 'Kanser hücrelerini öldüren önemli bir madde geliştirildi. Bu çalışmanın geliştirilmesi için her türlü desteği vereceğiz' dedi.
 

TIP FAKÜLTESİ SANTRALİ KİLİTLENDİ
Bu arada Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından başta kanser hastaları olmak üzere aldığı tebrik telefonları nedeniyle Tıp Fakültesi'nin santrali kilitlenirken, Prof.Dr. Halis Süleyman'ı Başbakanlık ve Sağlık Bakanlığı yetkililerinin de aradığı öğrenildi. Kanser hastalarından yüzlerce e-mail alan Prof.Dr. Halis Süleyman'ı RTEÜ öğretim görevlileri de ziyaret etti.
 

Anahtar Kelimeler:
SeLahattin ŞaLap
10.10.2013 19:20:54
inş. amacına vakıf olur bu çalışmalar. gereken desteği bulması gereken bir gelişme.taş koyana yazıklar olsun...

ptt
11.10.2013 08:51:53
Allah bin kere razı olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı