Aşı hakkı tanınmış tüm halkımızı aşılanmaya davet ediyoruz!

Ülkemizde olduğu gibi İlimizde de Kovid-19 ile mücadele süreci olanca hız ve başta sağlık personelimiz olmak üzere ilgili çalışanlarımızın gayreti ile başarılı bir şekilde devam etmektedir.

SAĞLIK 21.06.2021 13:13:48 26 0
Aşı hakkı tanınmış tüm halkımızı aşılanmaya davet ediyoruz!

Ülkemizde olduğu gibi İlimizde de Kovid-19 ile mücadele süreci olanca hız ve başta sağlık personelimiz olmak üzere ilgili çalışanlarımızın gayreti ile başarılı bir şekilde devam etmektedir.Bilgilerinin paylaşıldığı İl Sağlık Müdürlüğü açıkmalalarında şu ifadelere yer verildi.

'Bu süreçte hiç şüphesiz en etkili unsur; zamanında yapılan aşılamadır.

İlimizde bugüne dek toplam 200 bin doz aşı uygulanmıştır. Birinci doz aşı yapılan kişi sayısı ise 125 bine yakındır. Bu sonuçlar oldukça memnuniyet verici olsa da vatandaşımızı topyekûn koruyabilmek, tehlikeden emin olabilmek adına aşı hakkı bulunan her vatandaşımızı mümkün mertebe en kısa sürede aşılamamız gerekmektedir.

Bu anlamda aşı olacak vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek adına tüm ilçelerimizde ve tüm sağlık birimlerimizde aşı olma imkânı tanınmış olup, ayrıca randevu alamayan veya almakta zorluk çeken vatandaşlarımız da randevusuz aşı olabilmektedirler.'

Sağlık Müdürlüğü, 'Yine ilimiz merkez sağlık kompleksi binamızın giriş katında ve tüm ilçe hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde ister Sinovac ister Biontech aşısı randevusuz yapılmaktadır.' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı