ARHAVİ’DE ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI.

ARHAVİ’DE ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI.

SAĞLIK 17.05.2019 10:09:20 14 0
ARHAVİ’DE ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI.

Hayati Akbaş.

ARHAVİ-Arhavi’de Engelliler Haftasını, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile kutlandı. Programa Kaymakam Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı V. Mustafa Kemal Tatar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programda okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapılarak, şiirler okundu. Ardından Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sunulan Ront gösterisi beğeniyle izlendi.

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildikten sonra Özel Eğitim Sınıfı ve FSM ortaokulu öğrencilerinin bir öğretim yılı boyunca hazırladıkları bilgi teknolojileri ve resim sergileri kutlamaya katılan protokol ve diğer katılımcılar tarafından gezildi.

Kaymakam Hasan Ongu “Aramızda olup da aramıza gerçekten katılmak isteyen engellilerin “BİZ DE VARIZ!!”çağrısına hep birlikte tanık olduk. Tüm öğrencilerimize başarılar diler ayrıca Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı